Evenement Kleuranalyse en zijden Sjaal maken

Evenement Kleuranalyse en Zijden Sjaal maken


Ben jij creatief en heb je wel eens iets voor jezelf gemaakt en gedacht:

“hè het staat toch niet zo mooi als dat ik me voordien had voorgesteld”?

Soms kan je vooraf een plaatje in je hoofd hebben gemaakt, of je ziet iets bij een ander en denkt: “dat vind ik mooi, dat ga ik voor mijzelf ook maken, met een persoonlijke touch”. Maar puntje bij paaltje is het niet geworden wat je ervan had verwacht, Waar ligt dat nou precies aan?

Niet alles staat bij iedereen even mooi. Dat komt o.a. door onze eigen natuurlijke kleuren. Sommige kleuren matchen daar mooi mee, anderen maken ons flets of bleek.


Heb jij altijd al eens willen weten welke kleuren nu echt heel mooi bij je staan en wil je je creatieve talenten direct in de praktijk brengen. Dat kan met dit speciale aanbod van een kleurenanalyse en het maken van een zijden sjaal. Hoe ziet dit aanbod eruit?


Op de eerste workshop dag wordt je ontvangen in Zeewolde.

En krijg je samen met maximaal 3 andere deelnemers een kleurenanalyse. Nanda zal om beurten iedereen persoonlijk analysen. . Bij de  analyse krijg je de kleuren aangereikt, die jouw huidskleur, haarkleur en oogkleur optimaal flatteren. Je kunt daarbij de onderlinge verschillen zien, waardoor je beter begrijpt waarom bepaalde kleuren en/of kleurcombinaties bij de één mooier staan dan bij de ander.


“Na de analyse krijg je de kleurkaart die het beste bij jouw past. Ook is het mogelijk om tegen meerprijs een persoonlijke kleurenwaaier te bestellen. Deze is uitgebreider dan de kleurkaart en helemaal op maat. Tijdens het winkelen kun je de kleurkaart of kleurenwaaier gebruiken om eenvoudig jouw mooiste kleuren uit te kiezen, zodat je geen miskopen meer hebt. “


Aan het begin van de 2e workshop dag wordt je ontvangen bij het Atelier van Vilting Fingers. 


Aan de hand van je kleurenkaart, of persoonlijke kleurenwaaier kiezen we een kleur zijde als ondergrond. Nathalie helpt met je keuze voor het mooiste resultaat. Om de sjaal te maken gaan we aan de slag met wol, zijde en vlasvezels, bobbeltjes plastic, water en groene zeep. Je gaat een patroon leggen op de zijde en dit op een speciale manier te bewerken, waardoor de wol zich hecht aan de zijde. Aan het eind van deze workshop dag ga je naar huis met je eigen unieke, zelf ontworpen en gemaakte sjaal.


Nog even kort en bondig wat dit aanbod je brengt:

-Een persoonlijke kleurenanalyse

-Een kleurenkaart, deze zit bij de workshop in.

-Of een persoonlijke kleurenwaaier, deze kun je na de analyse bij Nanda bestellen, waarmee je bij het winkelen nog eenvoudiger de juiste kleuren voor jezelf selecteert.

-Een unieke, zelf ontworpen en gemaakte zijden sjaal met print van wol.

-2 heel verschillende creatieve dagen, waar je geen seconde spijt van zult hebben, geheel verzorgd met koffie/thee/lekkers en lunch


Wij bieden je dit nieuwe en speciale workshopprogramma aan voor: € 197,00 per persoon.De data zijn:

Voor 2019 zijn deze nog niet bekend. Wel kun je een afspraak maken om een datum met ons te plannen, samen met vriendinnen, collega's of anders.


Locatie:

De analyse vindt plaats in Zeewolde en het maken van de zijden sjaal in Harderwijk.

 

Inschrijven voor  één van bovenstaande programma’s kan via het aanmeldformulier:


Je aanmelding is definitief wanneer het bedrag binnen is .Je ontvangt daarvoor van ons een bevestiging. Voor elk programma zijn er maar maximaal 4 plaatsen, dus wees er snel bij.


Nieuw bij Vilting Fingers is de samenwerking met Kleur UniekIn De video's en foto's kun je zien dat wij ook bij elkaar een workshop hebben gedaan om goed te weten wat we doen en hoe we dat doen.

Daarna hebben we het programma voor jullie gemaakt.


We hebben zelf bij elkaar een workshop gevolgd om precies te weten wat een ieder doet.

Ik heb een kleurenanalyse als heel interessant ervaren, ook al heb ik zelf een kleurenleer gehad. Toch leer je dan op een andere manier te kijken. Zelf werk ik op gevoel met kleur. En Nanda via de wetenschap dat de één een lente type en de ander een wintertype, zomer of herft is. En op die manier iedereen zijn eigen kleurenwaaier.

 Daarna was het de beurt aan Nanda om bij mij in het atelier aan de slag te gaan, om met haar eigen waaier een zijden shawl bij mij te komen maken. Ze heeft kleuren uitgezocht die in haar persoonlijke keurenwaaier zitten. En intuitief een patroon gelegd. Ze was erg blij met het resultaat.


We hebben een heel mooi programma in elkaar gezet om jullie te laten ervaren waar we zelf helemaal vol van zijn. Lijkt het je niet geweldig om te weten wat voot type je bent en hoe jou kleurenwaaier eruit komt te zien. Om vervolgens je eigen zijden shawl te maken, die helemaal bij jou past en die je met al je kleding kan combineren en je laat stralen.Schrijf je in voor deze fantastische 2 daagse workshop