Vilting Fingers
Vilten Hoeden & Shawls

Vilten Hoeden & Shawls in opdracht

Set hoed shawl bloemen

Shawl van vilt in opdracht

Laat een shawl in opdracht maken, waar je mee zult stralen als je deze draagt. Iedere shawl die ik maak is uniek en er is geen tweede van.


Laat mij je wensen weten en ik ga voor je aan de slag. We zoeken samen de materialen uit. Denk aan chiffon zijde, deze is in elke gewenste kleur leverbaar.


We gaan verschillende kleuren merino wol uitzoeken en eventueel nog een zijde met print als versiering. 


Tijdens het maakproces kan het zijn dat ik voel dat er nog wat nodig is wat we niet samen hebben uitgezocht. Maar als ik dit voel pas ik het wel toe. Het komt dan ten goede aan het eidresultaat.Een rechte shawl geheel van chiffonzijde met een print van wol is mogelijk vanaf       €100,00


Een shawl met een andere vorm van chiffonzijde met een print van wol is er vanaf €160,00


Een shawl of kraag geheel van wol, mogelijk met verschillende kleuren, vanaf                   €150,00


Een shawl op zijde, geheel met een print van wol en gebruik van zijdestof, vanaf         €175,00

oranje hoed en sjaal

Hoed van vilt in opdracht

Laat door mij een hoed ontwerpen die past bij je persoonlijkheid en bij je jas of pakje. We gaan verschillende hoeden passen, op zoek naar het goede model. We kijken alleen naar het model en deze kan nog aangepast worden naar wens.


Daarna gaan we kijken naar de kleuren. Wat past bij het gezicht en past het dan ook bij het kledingstuk.

Natuurlijk kan je ook iets geheel naar wens laten maken en er later een geschikte mantel bij zoeken.


Heb je een kleurenanalyse laten doen, ben je een lente, zomer, herft of wintertype. Neem de kleurenkaart of waaier mee. Dan houd ik er rekening mee. Sta open voor kleuren die in het verlengde staan van je kaart.We kiezen samen het beste model en de kleuren, de creativiteit kun je met een gerust hart aan mij overlaten.Een op maat gemaakte hoed begint bij €150,00Er zit prijsverschil in het maakproces en de verschillende materialen die er gebruikt kunnen worden.


Zo kan een hoed geheel van wol zijn, maar het is ook mogelijk dit te combineren met zijde stoffen en vezels als zijde en vlas of viscose.

Shawl kraag vilt Harderwijk

Set van vilt in opdracht

Hoe leuk is het om gelijk voor een hele set te gaan en de show te stelen. Je ziet er werkelijk fantastisch uit met een set van een hoed en shawl speciaal voor jou gemaakt.


Een set is er vanaf €275,00


Lees wat er beschreven staat bij de hoed en de shawl en waar de prijsverschillen in zitten. Je mag altijd contact met mij opnemen en al je vragen stellen. Doe dit via het inschrijfformulier.

Opdrachtformulier

 
 
 
 
Opdracht voor een hoed
Opdracht voor een shawl van zijde en wol
Opdracht voor een shawl of kraag van wol
Opdracht voor een shawl of kraag van wol met zijde
Opdracht voor een set van een hoed en shawl of kraag